SOMMERTID – tid til egenomsorg igennem kropsterapeutisk yoga, åndedraget og meditation

Kender du til den kropsterapeutiske yoga form? den er en blid og nærværende form for yoga og for dig, der er nysgerrig på kroppens signaler og ønsker at blive bedre til at lytte ind i din krops fortællinger.

Alle vores følelser lagres i kroppen, derfor har det en betydningsfuld indvirkning når vi indvier kropsbevidsthed ud fra intentionen om at forstå os selv dybere, hvordan alle vores tanker påvirker kroppen.

Det er igennem åndedragsøvelse, nærværsmeditation og kropterapeutisk yoga du inviteres ind i “et bevidst morgenritual” som har til hensigt at invitere dig til at på opdagelse i krop og sind. Vi vil med nænsomhed og nærvær åbne op for de fortællinger der huses i kroppen.

//Bonus; alt imens nærværet trænes, træner vi samtidig samværs evnen.

Intentionen med “et bevidst morgenritual” er en kærlig invitation til skabelsen af et kontinuerlig og ærlig øjeblik med dig selv på yogamåtten. At starte dagen med alenetid i en egenomsorgs praksis, hjælper og støtter os i at kunne træde ud i dagen og drage omsorg for andre – alt imens vi også passer på os selv.

Kropsterapeutisk Yoga er en kærlig, givende og nænsom selvhealingspraksis der er oplagt at foretage hver eneste morgen, eller som du nu kan finde tid til.

PRAKSIS;

Vi mødes på stranden i Gilleleje hver fredag fra 09.00-10.15 på følgende fredage; d.2/6, 9/6, 16/5, 23/5, 30/5

  • Medbring yogamåtte, en pude at på og et tæppe (tykkelse er afhængig af vejret)
  • Komfortabelt tøj – og bemærk der kan være vind og evt. køligt på tidspunktet.
  • Evt. et håndklæde, hvis du er frisk på et hav-dyp bagefter.
  • Hvis det regner og stormer meget, så aflyses sessionen – i alt andet vejr gennemføres sessionen.
  • Energiudveksling via Mobilpay på 125.- på dagen.
  • Adressen; stop v/ parkeringspladsen på Carl Lendorf vej, gratis parkering; herefter går du et kort stykke ind i skoven, langs stien til du står på stranden, kig til venstre!

Jeg glæder mig utrolig meget til at dele “Et bevidste morgenritual” med jer!

P.S. du vil også kunne finde mig i Tisvilde, i Rikkes smukke have foran hendes butik Bungalow, Strandbakkevej 2 fra 09.00 til 10.15 – mere information på vej!