“Fra job forvirret til job forløsning” er et forløb for dig som søger nyt job eller et karriereskift.

Tag imod min udstrakte hånd hvis du ønsker at komme tilbage til det sted i dig, hvorfra du udspringer glæde, gnist og ægte kærlighed i dig og dit arbejdsLIV? så er dette 1:1 eller gruppe forløb for dig.

Forløbet er for dig som mærker en indre uro og ydre fastlåsthed i din søgning efter nyt job eller længsel efter et nyt branche – karriereskift og for dig, som er kørt godt og grundigt træt i alle de gode og velmenende råd, du modtager fra omverden, som hverken har flyttet drømmejobbet tættere på eller givet dig et bedre eller dybere indblik, i tilgangen til en ny job retning.

Når du ved hvad du også indeholder, er det nemmere at leve og lede DIG selv i ny retning mod et mere leveværdigt arbejdsliv.

Vejen frem, er vejen ind” er mit mantra i Signatur by Nature, fordi dit indre fundament må være i balance, før der kan bygges ovenpå. Du må starte med starten i udviklingen af et nyt og bedre fundament, her du står stærkere og mere bevidst til retningen af dit nye arbejdsliv.

Dit udbytte af forløbet;

  1. Du vil få øje på det, som reelt står i vejen mellem dig og et nyt job.
  2. Du får fokus på, hvad det er som ubevidst, blokerer eller fastlåser dig i at komme ud – og fremad.
  3. Du får øje på dine sande ressoucer, værdier og indre power.

Forløbet “Fra job forvirring til job forløsning” er for dig;

  1. Der brænder for at blive bedre til at lytte og mærke ind på egen intuition.
  2. Der længes efter at komme i kontakt med dit indre kompas og anker til egen sjælsbevidsthed.
  3. Der brænder for at kunne stole på og navigere efter det, der mærkes indefra.
  4. Der er åben og nysgerrig efter at prøve nye veje ud i en bedre og mere levedygtig retning for et arbejdsliv.

Spiritualitet – hvad er det egentlig for en størrelse?

Alle har adgang til den, dog ikke alle vælger at åbne op for den, trods spiritualiteten kun vil os det bedste. Her intuitionen bor, og jo mere vi arbejder med os selv – og foretager rejsen indad, åbnes der stille og roligt op for adgangen til vores sande kvaliteter, til de ressoucer og styrker du enten har glemt eller gemt.

Når du oplever at stå stærkt og sikkert i din indre kerne, slipper du lettere for at lade dig påvirke af den ydre verdens støj og pres. Det, du længes efter lander stille og roligt, i takt med at dit indre styringssystem vokser i styrke.

Praktiske detaljer for forløbet:

Vi mødes over 6 uger, med tre fysiske workshop ca. 1,5 uge imellem hver workshop af 2,5 timers varighed, hvor vi arbejder intensivt på din indre rejse fra; hjerne til hjerte. Vi vil arbejde med at slippe gamle negative mønstre og fastlåst energi igennem healing, bevidsthedstræning, dynamiske kropsøvelser og flere former for guidet meditationer. Du bliver samtidig tilknyttet en lukket Facebook gruppe med rum til spørgsmål, sparring og støtte undervejs i forløbet – ud fra der hvor du er – og den du er.

  • Oktober 2021 kl.10.00 -13.00

PRIS: for 7 ugers forløb med 3 x 3 timers fysisk workshop kr. 3333.- i et gruppeforløb. Eksklusiv en 1:1 Signaturfortællingssession af 2 timer med en opfølgningssession af 30 min. varighed: normalpris 1200.-

PRIS; For et 7 ugers forløb med 3 x 3 timers 1:1 fysisk workshop kr. 7100.– Dit personligt forløb med mig. alene. Er inklusiv en 1:1 Signaturfortællingsession af 2 timers varighed med en opfølgningssession af 30 min. varighed (Normalpris 1200.-)

Der er max. plads til 8 deltagere for at skabe og bevare en nærende og støttende energi i gruppen.

Tilmelding: Du kan tilmelde via nedenstående tilmeldingsformular, ellers er du også meget velkommen til at ringe til mig på 61305092 for en uddybende og uforpligtende snak.

Jeg vil elske at have dig med❤️

Tilmelding til "Fra job forvirring til job forløsning""

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvem er bedre til at beskrive forløbet, end de tidligere deltager;)

Marlene Schnoor; “Jeg stod et underligt sted. Jeg var havnet i et job af nød mere end af lyst og jeg drømte om et liv som akademiker og ph.d-studerende.  Kate rakte ud til mig og jeg gik igennem hendes signaturforløb. Jeg blev klogere, men jeg var stadig i process. Under min barsel kom jeg med i en cirkel hos Kate sammen med to andre skønne kvinder, der ligesom jeg, havde brugt for ‘noget’. For mit eget vedkommende var jeg slet ikke sikker på hvad det var, men jeg tog i mod og gik ind i det med et åbent sind. 

Ved vores første møde fik jeg da også en fin sten hvorpå der stod “tag imod” – den står lige her på mit skrivebord. Stenen valgte jeg selv, uden at vide hvad der stod på den – skal det lige siges. Efter 4 fantastisk cirkel-møder havde Kate formået at stille alle de spørgsmål jeg havde brug for at stille skarpt på – samtaler, kortlæsninger, runer, praktiske øvelser.. Step by step kom jeg nærmere mig selv og mit hjerte. Jeg så nu, at ønsket om at blive akademiker dækkede over mere end blot en flot tittel og et spændende arbejde. Det jeg faktisk ønskede mig, og som jeg så i det liv, var: Selvstændighed, kreativitet og fleksibilitet.  Da dette først gik op for mig, udfordrede Kate mig og spurgte, om jeg ikke kunne få disse ting andre steder også? 

Jeg har nu startet min egen virksomhed. Jeg har gjort min passion for malaer, meditation og mindfull living til mit “ph.d projekt” og jeg får al den selvstændighed, kreativitet og fleksibilitet jeg har drømt om og mere til. Kates metoder og hendes støttende og kærlige væsen – og hendes velmenende spark og bremeklodser – fik mig ned af en vej som jeg godt nok havde drømt om, men som jeg slet ikke troede var en mulighed. 

Så tak Kate! Du har være en uundværlig del af min rejse og jeg håber du vil følge med mig videre. Du er en helt speciel sjæl, et lys, der lyser så vi andre kan se klart”. 

Tak for dig  Kærligst Marlene

❤

Christa Hyrup “At være i forløb hos Käte har for mig været en meget tryg oplevelse. Samtidig har jeg opnået en kæmpe indsigt i mig selv og hvad jeg ønsker af og i livet. Og ikke mindst hvordan jeg er unik og kan bidrage unikt i verden. Käte har – sammen med den spirituelle dimension hun har med sig – givet en kærlig og tryg støtte og healing til mig i forløbet. Jeg har lært mig selv at kende på et dybere plan og denne læring er begyndt at manifestere sig i mit liv. Det var præcis hvad jeg havde brug. Jeg er fuld af taknemmelighed.” ❤️❤️❤️