3 x Sommer workshop i haven; Bevidsthed træning der rykker dig fra hjerne til hjerte

Workshoppene er for dig som savner inspiration, fysisk støtte og fællesskab i sommer varmen, til at udfoldes dit indre landskab og gå efter det som bobler i dit hjerte.

Første workshop afholdes fredag d.6. August fra 10 – 13; her vil vi specifik arbejde intention arbejde ud fra temaet; “Gå efter det som bobler i dit hjertet”. En workshop som efterlader dig i større ro og bevidsthed på at slippe den gamle bevidsthed og træde dybere ind i en ny bevidsthed med fokus på hver enkel deltagers fremtidige intention, ud fra det som fylder allermest hos dig lige nu, en håndsrækning til at bygge bro til dine barriere igennem intentions arbejde.

PRAKTISK: Workshoppen byder på forskellige guidet meditationer, bevidsthedstræning og tid til reflektion.

Din energiudveksling 444.-

Alliere du dig med en veninde, får i workshoppen til 333.- pr. person (relationspris)

Fra Barriere til Bro

2. workshop afholdes Onsdag d.11. August fra 10-13; “fra barriere til bro. workshoppen kan tages i forlængelse af den først eller tages alene.

Denne workshoppen ” fra barriere til bro” har fokus på det som lige nu blokere din videre vej frem. Vi vil skabe bevidsthed på det som fylder og barriere vejen – her og nu, så du kan genskabe flow i dig selv til en mere fri og fredsfyldt indre udfoldelses proces.

PRAKTISK; vi vil arbejde med forskellige former for Guidet meditation, bevidsthedsøvelser og tid til reflektion.

Din energiudveksling 444.-

Alliere du dig med en veninde, får i workshoppen til 333.- pr. person (relationspris)

Trejde og sidste sommer workshop i haven d.20 August fra 10-13; Sæt dig selv fri