En runetydning skaber klarhed

jeg går LIVE 2 gange om måneden! ved Nymåne – og fuldmånens på min Facebook;

Signatur By Nature – GRATIS

Du er altid hjertens velkommen! det koster kun din tid at høre om runernes energi, set i forhold til de astrologisk og energetiske energier derud. Ellers er du også velkommen til at få en kort forsmag på en personlig runetydning, som giver dig et indblik i, hvordan DU kan gøre brug af din egen energi, set i forhold til tiden vi er i – her og nu.

I din korte personlige smagsprøve på runetydning, trækker jeg to runer, og fortæller kort om hver runes energi inden de kastes på runedugen. Her gives en uddybelse af runernes samlet energi, i forhold til hvor de er landet, energilinjer m.m afsluttes trækkes et orakel kort til en samlet opsummering. Tydningen skal ses og bruges som en kærlig håndsrækning, til at sætte en intention og styrke dit fokus, ud fra tidens energi.

Jeg og runerne i en Live runetydning

Vækkes din nysgerrighed? fordi du lige nu står og mangler klarhed, til at skabe ro på dit næste skridt fremad? eller en ligende situation? i så fald vil en runetydning kunne gøre en stor forskel for dig!

Ordet RUNE betyder “at hviske en hemmelighed” runerne gemmer på et komisk verdensbillede, og i årtusinder har de forbundet os til magiske kræfter – både i universet og naturen. Deres visdom afspejler grundlæggende sandheden om tilværelsen, om at være menneske og derfra kan de råde og vi kan rådspørg runerne i håb om;

  • At se dybere bag om situationen du spørger ind til
  • At runens kraft vil give dig styrke og energi på det der spørges ind til
  • Tid og sted
hjemmelavet runeduge med runerne

FAKTA: En runetydning session tager ca. 30 min. kan foregå online som fysisk

Det eneste du skal medbringe, er et spørgsmål som kunne handler om, hvad du savner klarhed på: din jobsituation? kærlighed? flytning? fyring? m.m. som f.eks. kunne formuleres således:

  • Hvornår vil mit næste job lande?
  • Hvilke type job eller manden er for mig?
  • Hvordan med kærlighed og mig?
  • Lander der snart en ny bolig? får jeg solgt min bolig inden længere?

Du får nye givtige indsigter og klarhed over der hvor du står, med rådgivning til hvor du kan sætte ind, uafhængig af om der skal “skubbes” eller slippes i situationen.

PRIS for en online session: 395.- pr. session eksl. moms og for en fysisk fysisk hos mig eller dig: 499.- (+ transport hvis jeg skal køre ud til dig)

Tilmelding til "En runetydning skaber klarhed"

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.