En runetydning skaber tydelighed og klarhed

jeg går LIVE 2 gange om måneden! ved Nymåne – og fuldmånens på min Facebook; Signatur By Nature

Du er altid hjertens velkommen! det er altid gratis at være med på en nysgerrig lytter og skulle du ønske en kort runetydning er din energiudveskling 25.- tid at høre om runernes energi, set i forhold til de astrologisk og energetiske energier derud. Ellers er du også velkommen til at få en kort forsmag på en personlig runetydning, som giver dig et indblik i, hvordan DU kan gøre brug af din egen energi, set i forhold til tiden vi er i – her og nu.

I din korte personlige smagsprøve på runetydning, trækker jeg to runer, og fortæller kort om hver runes energi inden de kastes på runedugen. Her gives en uddybelse af runernes samlet energi, i forhold til hvor de er landet, energilinjer m.m afsluttes trækkes et orakel kort til en samlet opsummering. Tydningen skal ses og bruges som en kærlig håndsrækning, til at sætte en intention og styrke dit fokus, ud fra tidens energi.

Jeg og runerne i en Live runetydning

Vækkes din nysgerrighed? fordi du lige nu står og mangler klarhed, til at skabe ro på dit næste skridt fremad? eller en ligende situation? i så fald vil en runetydning kunne gøre en stor forskel for dig!

Ordet RUNE betyder “at hviske en hemmelighed” runerne gemmer på et komisk verdensbillede, og i årtusinder har de forbundet os til magiske kræfter – både i universet og naturen. Deres visdom afspejler grundlæggende sandheden om tilværelsen, om at være menneske og udleve livet med lethed, glæde og passion. Du kan brugerne runernes viden, til at opnå;

  • En dybere indblik i den enkle situation der spørges ind til..
  • En hjælp til afklaring og fornyet energi på det område der spørges ind til.
  • En større lethed og frihed i at være med det der er.
hjemmelavet runeduge med runerne

FAKTA: En runetydning online session tager ca. 30 min. og en fysisk runetydning tager 60 min.

Det eneste du skal medbringe, er et spørgsmål som kunne handler om, hvad du savner klarhed på: din jobsituation? kærlighed? flytning? fyring? m.m. som f.eks. kunne formuleres således:

  • Hvornår vil mit næste job lande?
  • Hvilke type job eller manden er for mig?
  • Hvordan med kærlighed og mig?
  • Lander der snart en ny bolig? får jeg solgt min bolig inden længere?

Du får nye givtige indsigter og klarhed over der hvor du står, med rådgivning til hvor du kan sætte ind, uafhængig af om der skal “skubbes” eller slippes i situationen.

PRIS for en online session: 350.- pr. session eksl. moms og for en fysisk fysisk hos mig eller dig 550.-, køre gerne ud til dig:) her kommer udgifter til transport oven i.

Tilmelding til “En runetydning skaber klarhed”

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.