Min Signatur

Mit navn er Käte Hansen, 54 år og et menneske i flere lag, kvinde, mor, kæreste, støttende relation, storsøster – og lillesøster.

Jeg stortrives med at bo på landet, i byen Lynge små 9 km fra Farum, som også er den station jeg ofte henter mine klienter på, dem uden bil. En helt naturlig service som jeg ydre, fordi jeg nu har valgt at arbejde fra mit og familiens smukke og energifyldte lejlighed omgivet af den skønneste natur, som ofte inddrages i sessionerne.

Her bor jeg sammen med min familie; kæresten Leon, som er kropsterapeut og healer samt min dejlige datter, Olga Rosa på 15 år og familiens elskede Marsvin Choko og killingen Balu.

Mit faglig baggrund er farverig og mangfoldig, er dekoratør og stylist af oprindelse, som førte til selvstændigt virke med firmaet Visuel+, med fokus på iscenesættelse af salgsoplæg og dekorativ udsmykning i butikker, messer og pop-up shops samt mentor for yngre kreative leder og elever. I samme periode underviste jeg løbende i en årrække på danmarks førende uddannelse institut for erhvervselever på Visual merchandising linjen.

Ud over at have været 30 år i den coporale Branche har jeg en enneagram coach uddanelse fra NLP huset i Valby og siden begivet mig ud på en dybere indre sjælerejse, er ved at tag en Akasha uddannelse hos Jane Mejlhede, som åbner og hjælper mig i bedre kontakt med mine spirituelle og healende evner, i samspil med andre tiltag som bl.a. runetydning, et fantastisk værktøj som har været med til at skærpe mine klarsynsevner, på niveau med clairvoyance.