Min Signatur

Navnet er Käte Hansen, 55 år og et farverigt menneske i flere lag, kvinde, mor, kæreste, støttende relation, storsøster – og lillesøster.

Jeg stortrives med at bo på landet, lige landet i byen Blistrup små 9 km fra Gilleleje, hvor jeg fra 2/6 tilbyder SOMMERYOGA. Ellers tilbyder jeg den service at hente mine klienter på Helsinge station. En helt naturlig service som ydes, fordi min sjæl nu engang har valgt at arbejde hjemmefra min smukke og energifyldte bolig – midt i den skønneste natur, som ofte inddrages i sessionerne.

Her bor jeg sammen med min dejlige datter, Olga Rosa på snart 17 år og familiens elskede hankat, Balu.

Min faglig erhvervsmæssige baggrund er mangfoldig, er uddannet dekoratør og stylist, og havde mit første selvstændig virke tilbage i 2003 – 2011 med firmaet Visuel+. Siden er det blevet virksomheden Signatur BY nature (dansk – og engelsk, som så dagens lys i Corona tiderne tilbage i juni 2020.

Ud over at have været 30 år i den coporale Branche har jeg en Enneagram coach uddannelse fra NLP huset i Valby og siden 2009 har jeg været på en dybere indre sjælerejse, som betyder jeg bl.a. har taget en Intergral Akasha uddannelse på 3 år hos Jane Mejlhede, som har åbnet og hjulpet mig ind i en bedre kontakt med mine spirituelle og healende evner, i samspil med andre tiltag som Runetydning, et fantastisk værktøj som har skærpet mine klarsynsevner, på niveau med clairvoyance.

Seneste naturlig visdom og værktøj som er landet i min turban, er en kropsterapeutiske yogalærer uddannelse igennem Sanum v/ Rikke Hansen – som bliver kombineret med alt den anden viden og visdom som flyder i mig.

I AL taknemmelighed, Käte