PERSONLIG UDVIKLING GENNEM KROPPEN

NUTIDENS ENERGI kalder os hjem! Hjem i kroppen for vi bedre kan bevarer vores jordforbindelse. Sindet har utrolig godt af at blive udfordret – fysisk gennem kroppen og vores vejrtrækning. At udvikle sig gennem kroppen, giver os en dybere og unik mulighed for at slippe vores fastlåste vaner – og holdninger. En enestående håndsrækning til at sætte personligheden i spil på ny – og sjælen fri!

  • Fri af gamle mønstre
  • Fri af gamle traumer
  • Fri af gamle fortællinger

Derfor inddrages der forskellige kropslige – og vejrtrækningsøvelser på forløbet Vejen videre igennem kroppen, ud fra intentionen og ønsket om at blive bedre til at lytte, mærke og derigennem tage bedre vare på os selv. Der er samtidig en læring om at opnå en større bevidsthed og mærke ind i sine egne ressourcer. Hvor mange ressourcer har vi rent faktisk til vores rådighed på daglig basis? Passer vi på os selv, passer vi bedre på andre, i særdeleshed vores relationer. Det er både givtigt og kan være en nødvendighed, at investerer tid og ressourcer i os selv – da det er og bliver for smertefuldt at blive stående i andres;

  • Burde og skulle
  • Skyld og skam
  • At andres meninger tæller og bundtræller os

Alle vores følelser lagres i kroppen, derfor har det en signifikant og betydningsfuld indvirkning, når vi indvier og udvider vores krop og selvbevidsthed, ud fra intentionen om at lærer at forstå os selv dybere. At blive mere bevidst om hvordan vores tanker, følelser og bevægelser påvirker – og lageres i kroppen

DET SOM SINDET FORTRÆNGER, HUSKER KROPPEN.

I min egenskab som bevidsthedsterapeut og kropsterapeutisk yogalærer tilbydes et fysisk forløb på 6 gange henover foråret med en indgående læring om, hvordan du på daglig basis formår at passe bedre på dig selv. En kropslig læring om hvordan du mærker ind i dine ressourcer – hvor mange du har til din rådighed på daglig basis. De mange forskellige øvelser som inddrages, vil du efterfølgende kunne vælge nogle stykker fra eller vælge alle! alt afhængig af, hvor meget tid du har til din rådighed til at investere i din egenpraksis til egenomsorg.

Forløbet Vejen videre gennem kroppen tager sit afsæt i den kropsterapeutiske yoga form, med forskellige vejrtræknings, meditations og bevægelige øvelser. Alt hvad vi arbejder med, er med fokus på at skabe langsomhed som vil åbne op for nærværet til os selv. Den kropsterapeutisk yoga tilgang er en blid og langsom yoga form, som er for dig der er nysgerrig på yogaens grundform, følelserne og kroppens signaler. Som har et ønske om at blive bedre til at forstå og lytte ind i kroppens mange usynlige fortællinger.

Vi vil med nænsomhed og nærvær lirke og åbne op for de mange fortællinger der huses i kroppen.

//Bonus; Du lærer at mærke dig selv, på et dybere plan.

Formålet med forløbet vejen videre, gennem kroppen er en kærlig invitation til samskabelse af et kontinuerlig og ærligt øjeblik med sig selv på yogamåtten eller hvordan det nu passer en. En læring om at starte dagen med alenetid i en ærlig og nænsom egenomsorgs praksis, der vil hjælpe og støtte os i at kunne træde kærligere og mere medfølende ud i dagen – alt imens vi også passer på os selv.

De kropslige – og vejrtrækningsøvelser både fra den Kropsterapeutisk Yoga praksis og intergral Healings tilgang er en givende og nænsom selvhealingspraksis, der er oplagt at foretage hver eneste morgen, eller hvor på dagen du finder tid til.

PRAKSIS;

Pris pr. gang; 400 – af 3,5 time. Ved køb af alle 6 workshops er prisen; 2400.- . Du har også mulighed for at dele betalingen op i rater, med betaling pr. fremmøde; her er prisen 450,- pr. workshop i alt 2700.- // uanset hvilken betalingsform du vælger, kommitter du dig til at deltagelse af alle 6 workshops.

Vi mødes i de fine ny restaureret lokaler i kontorfællesskabet, “Banen” ovenpå Headspace i Roskilde. Adressen er; Slagteristræde 3, 4000 Roskilde. Opstarten er torsdag fra 16.00 til 18.30 d.14 Marts. Herefter mødes vi på efterfølgende datoer; d.4 April, 18 April, 2 maj, 16 Maj og afslutningsvis 30 Maj.

  • Medbring egen yogamåtte
  • Evt. en pude at sidde på og et tæppe.
  • Kom i blødt og komfortabelt tøj.

Jeg glæder mig utrolig meget til at dele min viden og visdom sammen med jer.