PERSONLIG UDVIKLING GENNEM KROPPEN

kroppen kalder på en dybere tilstedeværelse fra os. vi vil favne kroppen gennem den kropsterapeutisk yogas tilgang, som åbner op for en bedre forståelse af sammenhængen mellem vores følelser og kroppen. læringen om at forstå os selv bedre og dybere, gennem kroppen – måden hvorpå vi bære og ære livet.

Sindet har utrolig godt af at blive udfordret – fysisk gennem kroppen, med vejrtrækning og en stille stund med scannings meditation. Scannings meditation er særlig for de af jer som kan føle at det er svært at mediterer. Personlig udvikling gennem kroppen, giver os en dybere og unik mulighed for selv at frisætte fastlåste vaner – og holdninger. En enestående håndsrækning til på egen hånd, at sætte personligheden i spil på ny – og hjælpe sjælen;

  • Fri af gamle mønstre
  • Fri af gamle traumer
  • Fri af gamle fortællinger

Der inddrages forskellige kropslige – og vejrtrækningsøvelser ved hjælp af den kropsterapeutiske yogas tilgang, ud fra intentionen og ønsket om at blive (endnu) bedre til at lytte, mærke og derigennem tage bedre vare på os selv. Du opnår en større bevidsthed på kroppen og kunne mærke ind i dine egne ressourcer.

Vigtigheden i at forstå hvor mange ressourcer vi rent faktisk har til vores rådighed på daglig basis? Passer vi på os selv, passer vi bedre på andre, i særdeleshed vores relationer. Det er både givtigt og kan være en nødvendighed, at investerer tid og ressourcer i os selv – da det er og bliver i længden for smertefuldt at blive stående i sine egne og andres;

  • Burde og skulle
  • Skyld og skam
  • At andres meninger tæller og bundtræller os

Alle følelser lagres i kroppen, derfor har det en signifikant og betydningsfuld indvirkning, når vi indvier og udvider vores krop og selvbevidsthed, ud fra intentionen om at lærer at forstå os selv dybere. At blive mere bevidst om hvordan vores tanker, følelser og bevægelser påvirker – og lagres i kroppen

“DET SOM SINDET FORTRÆNGER, HUSKER KROPPEN”

I min egenskab som bevidsthedsterapeut og kropsterapeutisk yogalærer tilbyder jeg fysisk sessioner til foråret hen over 5 lørdage, med en indgående læring om, hvordan du på daglig basis kan passe bedre på dig selv. En kropslig læring om hvordan du mærker ind i dine ressourcer – hvor mange du har til din rådighed på daglig basis. De mange forskellige øvelser som inddrages, vil du efterfølgende kunne vælge nogle stykker – eller vælge alle, alt afhængig af, hvor meget tid du har til din rådighed til at investere i din daglige egenomsorgs praksis.

Den kropsterapeutisk yoga tilgang er en blid og langsom yogaform, som er for dig der er nysgerrig på yogaens grundform, følelserne og kroppens signaler. Som har et ønske om at blive bedre til at forstå og lytte ind i kroppens mange usynlige fortællinger.

Vi vil med nænsomhed og nærvær lirke og åbne op for de mange fortællinger der huses i kroppen.

//Bonus; Du lærer at mærke dig selv, på et dybere plan.

Formålet med 1:1 sessioner eller et skræddersyet forløb, er en kærlig invitation til samskabelse af et kontinuerlig og ærligt øjeblik med sig selv på yogamåtten. En læring om at starte sin dag alene i en ærlig og nænsom egenomsorgs praksis, som vil hjælpe og støtte os i at kunne træde kærligere og mere medfølende ud i dagen – alt imens vi også passer på os selv.

De kropslige – og vejrtrækningsøvelser både fra den Kropsterapeutisk Yoga praksis og intergral Healings tilgang er en givende og nænsom selvhealing praksis, der er oplagt at foretage hver eneste morgen, eller hvor på dagen du finder tid til.

PRAKSIS;

Pris pr. gang; 111.- 1 time og 15 min. Ved køb af 5 sessioner; 500 .-

Vi mødes på gårdspladsen; Frederborgsvej 525A, 4000 Roskilde/ Gundsømagle, lige bagved Tandklinikken “Mundvigen”.

Opstarten er lørdag d.4 Maj fra 11.00 til 12.15 Herefter mødes vi på efterfølgende lørdage; d.18 Maj, 25 Maj, 1 Juni og afslutningsvis d.8 Juni

  • Medbring egen yogamåtte
  • Evt. en pude at sidde på, afhængig vejret, et ekstra tæppe og sokker.
  • Kom i blødt og komfortabelt tøj.
  • Drikkedunk

Jeg glæder mig utrolig meget til at dele min viden og visdom om kroppen og dens bevægelser med jer.