Skab bevidste og bæredygtige forandringer i dit liv!

Er du et sted i dit liv, hvor du mærker en nødvendig forandring er på vej?

Endnu usikker på mål og retning? Så kan relationscirkleforløbet være vejen frem for dig.

Savner du støtte, guiding og fastholdelse til at skabe bevidste forandringer, som du og dit hjerte længes efter? Her vil du finde ro og tillid til udvikling og sparring i et tæt samspil med os. Relationscirklen er et helt nyt 6 måneders forløb, som vi lancerer torsdag d.22 Oktober. Her mødes vi hver 3. uge af 3 timers varighed.

Dig som vælger at deltage på denne bæredygtige forandringsrejse med os;

  • Savner flow og retning i livet
  • Føler sig begrænset af ubevidste blokeringer og fastlåsthed
  • Føler at omverdens pres er stærkere end din egen indre stemme
  • Egoets stemme overdøver intuitionen

Sådan behøver det ikke at være! For vi og gruppens fællesskab vil støtte dig hele vejen igennem processen – hjem til egen sjæls stemme. Du finder ind til din sande kraft og tag ejerskab på den.

Forløbet er tiltænkt som en relationscirkel med maks. 9 kvinder med rum til åbenhed og sårbarhed, hvor hver eneste relation har stor betydning for gruppens fælles energi, der betyder vi hver især committer os til hinanden og forløbets 6 gange.

Praktisk information; Vi mødes hver 3. uge af tre timers varighed, på nær en enkel workshop, som er af 4 timers varighed. Pris per modul er 450 kr. og er du privat person, er det uden moms, og som virksomhed tillægges der 25% moms. Du kan frit vælge at afregne per gang eller betale hele forløbet på en gang! Her opnåes en besparelse på 500 kr.

Der serveres hver gang; kaffe, the, vand og lidt let til ganen.

Prisen inkluderer: Guidning, støtte, fastholdelse gennem alle moduler, hjemmearbejde og en 21 dages Abundance meditation med Deepak Chopra i en lukket FB-gruppe.

Sted;
Terapifællesskabet Body, Mind and Peace på Algade 28A 2. sal tv, 4000 Roskilde.

  • Torsdag den 22.oktober kl.18.00-21.00 TEMA – Balancering mellem sjæl og ego
  • Torsdag den 12 November (4 timer) kl. 18.00-22.00 TEMA – dine indre Blokeringer vækkes
  • Torsdag den3. December kl. 18.00-21.00 TEMA – Mod til at stå i din sårbarhed
  • Torsdag den 7. Januar kl.18.00-21.00 TEMA – Find styrken i din sjælsstemme
  • Torsdag den 28 Januar kl. 18.00-21.00 TEMA – Træd up og ud i din forandring
  • Torsdag den 18. Februar kl. 18.00-21.00 TEMA – Vær og bær din sjælstemme med styrke

Mulighed for tilkøb af overraskelsesevent den 27. februar, sæt kryds i kalenderen.

Kalder bæredygtig forandring i trygge rammer på din interesse? Send os et billede og skriv ganske kort om din motivation for deltagelse. Vi vil glæde os til at have dig med!

Relationscirklen ledes af Christina Rud Kirkegaard og Käte Hansen.

Christina til venstre og Käte til højre

Käte Hansen; Er bevidsthedstræner i egen virksomhed, Signatur By Nature og rådgiver dem, som er parat til at træde ud i ny retning. Hendes største driv, er at hjælpe og guide soloselvstændige, inbetween og særlige sårbare grupper. Guide dem fri af fortidens skygger og få belyst, de blokeringer der ligger til grund for at vejen frem, ud på arbejdsmarked eller med egen business, for en stund er fastlåst.

käte har mange års erfaringer som businessrådgiver og coach indenfor salg, kommunikation og marketing. Hendes erfaringsgrundlag tæller blandt andet 14 år som selvstændig, mange års undervisningserfaring, en enneagram coach uddannelse, NLP huset, Valby og en igangværende akasha healer uddannelse.

Christina Rud Kirkegaard; Er master i Positiv Psykologi, proceskonsulent, coach i organisationer og sygeplejerske. Hun arbejder med dit bevidste og ubevidste, dine tanker, følelser og dine adfærdsmønstre. Finder frem til dine indre blokeringer, skaber ro, refleksion og retning således, at du bliver bedre til at lytte til dit hjerte og træffe dine beslutninger herfra.

Christina er uddannet PSYCH-K facilitator, holistisk og spirituelcoach og sygeplejerske med en master i Positiv Psykologi. Derudover har Christina fungeret som personligtræner, ernæringsterapeut, Reiki healer og har mange års erfaringer med rådgivning og coaching i organisationer og har ydermere arbejdet i flere år arbejdet med organisations, team- og ledelsesudvikling.

Udtagelse fra Kätes tidligere klienter;

Julie Thit KjærsvoldNiclasen; “Du har foldet mine vinger ud. Nu er det op til mig at flyve”

Helle Poulsen; “Jeg har fået så meget proces og know how med, som efter et overdådigt og velsmagende måltid med 5 stjerner”

Feline Samsøe; “Käte er utrolig passioneret i sit virke. Det mærkes igennem hendes hjerte. Hun har vist mig at spiritualitet sagtens kan kombineres med reel business. Kätes hjælp har rykket mig langt længere, end jeg først turde drømme om. jeg er kommet ind i en underbevidsthed i mig selv, hvor jeg har set mine forhindringer som min styrke. Jeg har modtaget redskaber som er mærkbare for min videre skridt ud i iværksætterdrømmen. Jeg har kun positivt at tilføje og giver fra hele mit hjerte, mine varmeste anbefalinger til Käte Hansen, Signatur By Nature.”

En udtagelse fra Christinas klient; “Christina er utrolig kompetent og tillidsvækkende. Kombinationen af arbejdet med psyke og krop har en stærk virkning.
Jeg havde mistet min far 1,5 måned forinden, efter et langt og opslidende sygdomsforløb og jeg havde svært ved at lande i livet efter ham. Christina’s behandling gav mig ro og utrolig stor klarhed om min retning. For første gang i længere tid kom jeg endelig hjem, hjem til mit indre. Min essens. Der hvor mit liv og min retning er lysende klart”❤️

Vi kan næste ikke vente til vores fælles rejse sætter igang – skal du med?

De bedste hilsner Christina & Käte