Bevidst Business Signatur

Denne Workshop er dig, som er nyopstartet selvstændige/ iværksætter eller godt på vej ud i at tag dit livs spring! – og deltaget på mit første forløb, “Kunsten at samles og udfoldes på ny”.

Næste opstart af workshoppen sker ved løbende tilmelding, med plads til max. 4 personer.

De tre workshop har til formål, at øge din bevidsthed på hvordan du igennem egen tydelighed på din indre passion og sande signatur, skaber synlighed i brugen af din stemmes kraft til din målgruppe!

Workshop 1: Tydelighed, skaber synlighed

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Top-5-strand-destinationer-1024x1024.png

Vi arbejder ud fra dit WHY, med fokus på egne evner og passion for din business, jo tydeligere du bliver for dig selv, jo mere synlig bliver du overfor din målgruppe.

Workshop 2: Bevidsthedstrappens indflydelse på din salgsstrategi

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Bevidstheds-trappen-og-salgstrategi-1024x1024.png

Her arbejdes der ud fra din bevidsthed på dine produkter, hvilke produkter gør du med venstre hånd? og hvilke produkter brænder du allermest for, i forhold til din tid og energi? hvorfor har det stor indflydelse på din salgsstrategi?

Workshop 3: Bevidsthed på din SoMe strategi

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Bevidstheds-trappen-og-salgstrategi-1-1024x1024.png

Her arbejder vi bl.a. med kat, kat, køb startegien og hvordan du bedst planlægger, for at kunne overskue de forskellige medier på hver deres platform, Linkedin, Facebook og Instagram.

Hver workshop er af 2 timers varighed, fordelt over 3 uger og har plads til max. 3 deltager.

Pris pr. workshop 666.- med 3 deltager, køber du alle tre workshops samlet: i alt 1888.- tilmeld dig via tilmeldingsblanketten herunder eller ring gerne for en uforpligtende og uddybende samtale.

JA, det er muligt at deltag 1:1 på denne workshop, her er prisen 999.- pr. workshop. Køber du alle tre workshop samlet: 2888.- eksklusiv moms

Tilmelding til Bevidst Business Signatur

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.