“Fra fastansat til frisat” – Mød dig selv, dybere

Et forløb som tilbyder læringen om at bære dig selv indefra, inden du læner dig op af andre. Tag imod min udstrakte hånd hvis du ønsker at komme tilbage til det sted i dig, hvorfra du udspringer glæde, gnist og genslagskraft! få hjælp til at lande solidt med begge fødder i eget fundament, i et passioneret og leveværdigt arbejdsLIV.

Forløbet er for dig som stille og rolig lander ind i den nye tids energi, du er godt på vej ud af et tæt og trættende “hampskifte” og nu utålmodig efter at opleve din nye job retning eller branche – karriereskift den lander! her hvor du kombinere din nyvundet visdom med din optrænet viden.

dog er det også lige her! du mærker en usikkerhed og tvivl om, hvordan virkeliggøres de næste skridt? er det overhovedet muligt at sammensmelte min indre visdom med den tillærte viden til en ny kærligere og ærligere LIVSvej?

Ja det er muligt! er mit korte svar! jeg har gjort det og flere jeg hjælper; er også der – mens andre stille og rolig er på vej – sjælearbejde kan ikke forcere.

Mit mantra i Signatur by Nature; “Vejen frem, er vejen ind” handler om at dit indre fundament må være i balance, før der kan bygges ovenpå. måske er det der, du står lige nu? med følelsen af at du ikke kan eller ikke ønsker at gå tilbage til det som var – du er vokset ud af alt det gamle, så der er kun en vej og det er fremad, ikke sandt? hvis dette føles sandt, er du kommet til det rette forløb med læring om skabelse af en ny og bedre bevidsthed på hvordan du skaber et større nærvær og tilstedeværelse i det skridt du tager idag – ud fra nuets kraft, som på sigt, vil skabe de forandringer du længes efter.

Dit udbytte af forløbet;

  1. Du vil få øje på det, som reelt står i vejen mellem dig og din længsel efter nye retning.
  2. Du får fokus på, hvad det er som ubevidst fastlåser dig i at komme mere gnidningsfrit fremad.
  3. Du får øje på dine sande ressoucer, værdier og indre power – sjælssignatur.

Forløbet “Fra fastansat til frisat” er for dig;

  1. Som brænder for at blive bedre til at lytte indad, mærke ind på egen intuition.
  2. Som længes efter at komme i kontakt med dit indre kompas og anker til større krops – og sjælsbevidsthed.
  3. Som brænder for at navigere efter din sande sjælssignatur i dit arbejdsliv.
  4. Som er åben og nysgerrig efter at gå dybere i dig selv.

Spiritualitet – hvad er det egentlig for en størrelse?

Alle har adgang til den, dog ikke alle vælger at åbne op for den, trods spiritualiteten kun vil os det bedste. Her hjertes intuitionen bor, jo mere vi arbejder med os selv – og foretager en bevidst rejse indad, åbnes der stille og roligt op for adgangen til vores sande kvaliteter, til de ressoucer og styrker du enten har glemt eller gemt.

Når du oplever at stå stærkt og sikkert i din indre kerne, slipper du lettere for at lade dig påvirke af omverdens ydre støj og pres. Det du kalder på, lander stille og roligt, i takt med at dit indre styringssystem vokser til i styrke.

Praktiske detaljer for forløbet:

Vi mødes over 8 uger, med fire fysiske workshop ca. 1,5 uge imellem hver workshop af 3 timers varighed, hvor vi arbejder intensivt på din indre rejse fra; hjerne til hjerte, her vi lære at bruge hovedet klogt;). Vi vil arbejde med at forme og lande din nye arbejdsretning igennem healing, bevidsthedstræning, dynamiske meditation og flere former for konkrete business øvelser. Du bliver tilknyttet en lukket Facebook gruppe med rum til spørgsmål, sparring og støtte undervejs i forløbet – ud fra der hvor du er – og den du er, nu!

“Når du indvier kropsbevidsthed, udvider du dit liv” for det er i kroppen alle vores følelser lagres.

Et 10 ugers forløb i et kærligt fællesskab;

3995.- for et 10 ugers gruppeforløb bestående af 3 x online møder og 3 x 3 timers fysisk workshop inklusiv 1:1 Signaturfortællingssession af 2 timers varighed efterfulgt af 30 min online opfølgningssession, normalpris 1250.- (hvis du allerede skulle have fået denne session, bliver det til et afslutningsvis 1:1 session sammen med mig.

Der er max. plads til 8 deltagere for at skabe og bevare en nærende og støttende energi i gruppen.

PRIS; kr. 7000.- For et 1:1 8 ugers personligt forløb med med mig, helt alene. Du vil modtag 4 x 3 timers fysisk workshop samt 2 online sessioner af 1,5 times varighed. Du modtager som en start min efterspurgte session 1:1; Signaturfortællings session af 2 timers varighed med en opfølgningssession af 30 min. varighed, Normalpris 1250.-

Tilmelding: Du tilmelder via nedenstående tilmeldingsformular, eller du er også meget velkommen til at tage en dialog med mig først på 61305092 for en uddybende og uforpligtende snak – hvor vi kan mærke om energien og kemien er med os.

Jeg vil elske at have dig med❤️

Tilmelding til “Fra fastansat til frisat”

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvem er bedre til at beskrive forløbet, end de tidligere deltager;)

Marlene Schnoor afsluttet forløbet; “Jeg stod et underligt sted. Jeg var havnet i et job af nød mere end af lyst og jeg drømte om et liv som akademiker og ph.d-studerende.  Kate rakte ud til mig og jeg gik igennem hendes signaturforløb. Jeg blev klogere, men jeg var stadig i process. Under min barsel kom jeg med i en cirkel hos Kate sammen med to andre skønne kvinder, der ligesom jeg, havde brugt for ‘noget’. For mit eget vedkommende var jeg slet ikke sikker på hvad det var, men jeg tog i mod og gik ind i det med et åbent sind. 

Ved vores første møde fik jeg da også en fin sten hvorpå der stod “tag imod” – den står lige her på mit skrivebord. Stenen valgte jeg selv, uden at vide hvad der stod på den – skal det lige siges. Efter 4 fantastisk cirkel-møder havde Kate formået at stille alle de spørgsmål jeg havde brug for at stille skarpt på – samtaler, kortlæsninger, runer, praktiske øvelser.. Step by step kom jeg nærmere mig selv og mit hjerte. Jeg så nu, at ønsket om at blive akademiker dækkede over mere end blot en flot tittel og et spændende arbejde. Det jeg faktisk ønskede mig, og som jeg så i det liv, var: Selvstændighed, kreativitet og fleksibilitet.  Da dette først gik op for mig, udfordrede Kate mig og spurgte, om jeg ikke kunne få disse ting andre steder også? 

Jeg har nu startet min egen virksomhed. Jeg har gjort min passion for malaer, meditation og mindfull living til mit “ph.d projekt” og jeg får al den selvstændighed, kreativitet og fleksibilitet jeg har drømt om og mere til. Kates metoder og hendes støttende og kærlige væsen – og hendes velmenende spark og bremeklodser – fik mig ned af en vej som jeg godt nok havde drømt om, men som jeg slet ikke troede var en mulighed. 

Så tak Kate! Du har være en uundværlig del af min rejse og jeg håber du vil følge med mig videre. Du er en helt speciel sjæl, et lys, der lyser så vi andre kan se klart”. 

Tak for dig  Kærligst Marlene

❤

Christa Hyrup afsluttet forløbet; “At være i forløb hos Käte har for mig været en meget tryg oplevelse. Samtidig har jeg opnået en kæmpe indsigt i mig selv og hvad jeg ønsker af og i livet. Og ikke mindst hvordan jeg er unik og kan bidrage unikt i verden. Käte har – sammen med den spirituelle dimension hun har med sig – givet en kærlig og tryg støtte og healing til mig i forløbet. Jeg har lært mig selv at kende på et dybere plan og denne læring er begyndt at manifestere sig i mit liv. Det var præcis hvad jeg havde brug. Jeg er fuld af taknemmelighed.” ❤️❤️❤️

Karoline Nielsen in process..

“Kære skønne dig, Hold nu op hvor er jeg taknemlig for dagen idag ❤️ Du har hjulpet mig så meget at jeg har fået ro i kroppen og er klar til at gå trappetrinene fra i morgen. Tak for de skønne budskaber ❤️ jeg er virkelig ved at finde ind i min beskrivelse af hvem jeg er og hvad jeg er! uden dig har jeg ikke kunnet dette.

Tina Lindhart; i proces; “jeg er så taknemmelig for vores snakke, sparring og dine kærlige skub. Du har en fantastisk passion og energi i at støtte og guide på vejen til at skabe afklaring og lande i sig selv. TAK for dig❤️”